Suomi
Gamereactor
uutiset
Pillars of Eternity

Brennecke avaa Pillars of Eternityn lisäosan The White Marchin sisältöä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Obsidianin tuottaja Adam Brennecke avaa haastattelussa Pillars of Eternityn ensimmäisen lisäosan The White Marchin sisältöä. Kehittäjä suosittelee kehittämään hahmot vähintään 7. tasolle ennen lisuriin syöksymistä. Tosin sen salaisuuksia voi tutkia jo viidennen tason sankareilla. Brennecke kertoo myös, että mikäli lisäosan seikkailuihin suuntaa korkean tason sankareilla, pelaajat voivat halutessaan skaalata vaikeustason korkeammaksi.

"Kun saat peruspelissä itsellesi linnakkeen, voit suunnata White March -nimiselle alueelle. Se tarjoaa täysin vapaaehtoisia tehtäviä, jotka istuvat täydellisesti peruspelin sisältöön", Brennecke kertoo. "Lisäosan ja peruspelin alueiden välillä voi matkustaa täysin vapaasti."

The White March julkaistaan kahdessa osassa ja ensimmäinen nähdään Brennecken mukaan piakkoin. Kysyttäessä sen jälkimmäisen puoliskon julkaisusta hän totesi vain, että sekin nähdään mahdollisimman pian. Tämän tarkemmin hän ei asiaa avannut. Toivottavasti niiden julkaisut eivät ole kuitenkaan kovin kaukana toisistaan.

HQ
Pillars of Eternity

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä