Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
South Park: The Fractured but Whole

Bring the Crunch saapuu pian laajentamaan South Park: The Fractured but Wholea

Stick of Truthin Switch-versio varmistui samalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bring the Crunch, seuraava South Park: The Fractured but Whole -laajennus, saapuu PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille heinäkuun 31. päivä. Hintaa ei ole vielä julkistettu, mutta laajennus on saatavilla myös osana 29,99€ maksavaa kausikorttia.

Bring the Crunch sisältää kokonaan uuden tarinavetoisen kampanjan, sekä uuden supersankariluokan, Final Girlin. Tarina keskittyy Lake Tardicacan rannoilla olevalle kesäleirille, kun leirin vahdit yllättäen katoavat. South Parkin supersankareiden tulee siis selvittää mystinen katoamistemppu.

Switch-pelureiden riemuksi varmistui samalla se, että pelin edeltäjä, Stick of Truth on tulossa Nintendon alustalle syyskuussa eShopin kautta.

South Park: The Fractured but Whole

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
South Park Switchille huhtikuussa

South Park Switchille huhtikuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ubisoftin South Park -pelien The Stick of Truthin ja The Fractured but Wholen tulosta Nintendo Switchille on huhuiltu jo hyvä tovi, mutta nyt se on varmistunut. Nintendo...Ladataan seuraavaa sisältöä