Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

Brutal Legend tarjoaa moninpeliä

Neljä pelaajaa rokkaa reaaliaikastrategiaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brütal Legendin antennipäisemmän kuuloisia lupauksia on ollut, että hevipeliin kuuluu myös neljän pelaajan strategiamoninpeli. Nyt Double Fine paljasti, miten tämä on tarkoitus hoitaa, ja ajatus on yhtä hullu kuin houkuttelevakin.

Homman nimenä on valita yksi seitsemästä kartasta, rakentaa skene tai tukikohta, ja sitten raivota oma rokkibändi niin menestyksekkääksi kuin suinkin. Menestykseksi lasketaan rahan teko, fanien rokkaaminen tai vihollisbändien skenen ja tukijoukkojen murskaaminen. Bändin johtaja liikkuu kartalla armeijan kanssa, mutta voi myös tehdä Guitar Hero -tyylisillä sooloilla soitettavia erikoishyökkäyksiä. Sillä aikaa kun bändipomo - vaikka Eddie Riggs, Doviculus tai siivekäs Drowning Doom - rettelöi tantereella, kotilavaa voi varustaa puolustautumaan vihollisia vastaan perinteisin metallistin asein. Arsenaalista löytyy niin laservaloja, hyperämyreitä kuin savukoneitakin.

Nähtäväksi jää miten tasapainoinen ja oikeasti kiinnostava sota moninpelistä syntyy. Ainakin paperilla idea on kuitenkin yhtä tuplahieno kuin Double Finelta odottaisikin.

Brütal Legend
Brütal Legend
Brütal Legend
Brütal Legend

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...Ladataan seuraavaa sisältöä