Suomi
Gamereactor
lifestyle

Cadillac nostaa verhon täyssähköiseen Escalade IQ:hon

Se lupaa 450 mailin toimintasäteen sekä uudelleen määritellyn SUV-kokemuksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cadillac ei ole tehnyt salaisuutta, että se työskentelee Escalade-maastoauton täyssähköisen version parissa. Kiusattuaan ajoneuvoa viikkoja ja viikkoja, amerikkalainen automerkki on nyt nostanut verhon tälle hyvin tulevalle autolle.

Escalade IQ -nimellä tunnettu Cadillac lupaa, että ajoneuvo tarjoaa "uudelleen määritellyn ylellisen SUV-kokemuksen", kaikki sen lisäksi, että se ylpeilee 450 mailin toimintasäteellä, uudistetulla sisä- ja ulkopinnalla ja nollapäästöillä.

Auto saa virtansa 24-moduulisesta Ultium-akusta, joka lupaa potkaista ulos yli 200 kWh energiaa, samalla kun se voidaan ladata nopeasti 800 voltin DC-pikalatauksella, mikä mahdollistaa 100 mailin kantaman vain 10 minuutin latausajassa.

Raakatietojen osalta Cadillac toteaa, että Escalade IQ pystyy 750 hv, 785 lb-ft vääntömomenttia, 0-60 mph alle viidessä sekunnissa ja jopa 8,000 kiloa hinausvoimaa.

Tämä on mainos:

Auton julkaisupäivästä ei ole erityistä mainintaa, mutta koska sitä pidetään vuoden 2025 mallina, todennäköisesti odottaa sen debytoivan joskus ensi vuonna.

Cadillac nostaa verhon täyssähköiseen Escalade IQ:hon
Cadillac


Ladataan seuraavaa sisältöä