Suomi
Gamereactor
lifestyle

Callum Skye on täysin sähköinen rattaat, jotka on suunniteltu teille ja epätasaiseen maastoon

Auto on määrä paljastaa kokonaan tällä viikolla, mutta paljon tietoa on jo jaettu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Callum Designs on yritys, jonka perusti entinen Jaguar, Aston Martin ja Fordin suunnittelija Ian Callum, ja yritys on ollut vastuussa kaikenlaisista todella hienoista keksinnöistä ja luomuksista, kuten täyssähköautoista, hienoista tuoleista, kalliista viskistä ja muusta. Callum Designs aikoo laajentaa ponnistelujaan tällä viikolla, kun Callum Skye paljastetaan kokonaan maailmalle.

Auto paljastetaan Lontoossa 22. ja 23. toukokuuta, mutta tapahtuman lähestyessä olemme jo nähneet tonnia katsauksia täyssähköautosta ja jopa kertoneet hieman sen teknisistä tiedoista.

On huomattava, että Skye saa virtansa nopeasti ladattavasta 42 kWh: n akusta, joka lupaa 170 mailin toimintasäteen, ja kevyen 1,150 kg: n painonsa ansiosta, huolimatta yli neljän metrin pituudesta ja lähes kahden metrin leveydestä, auto pystyy tuottamaan 0-60 mph alle neljässä sekunnissa.

Skye: ssä on hytti, johon mahtuu neljä, järjestetty tyypilliseen 2 + 2 -muotoon, sekä keskeinen infotainment-sviitti, joka toimii Apple CarPlay ja Android Auto kanssa, ja meille kerrotaan, että autosta tulee myös lukuisia muunnelmia, joista jokaisella on maantie- tai maastopainotus, ja kaikki tämä vahvistetaan vuoden 2024 aikana.

Tämä on mainos:

Skye hinnoittelun sanotaan olevan noin 80 000 puntaa.

Callum Skye on täysin sähköinen rattaat, jotka on suunniteltu teille ja epätasaiseen maastoon
Callum Designs


Ladataan seuraavaa sisältöä