Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Caterham antaa ensimmäisen katsauksen Project V: hen

Täyssähköauto on konsepti, joka voisi tehdä täyden debyyttinsä vuoden 2025 lopulla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Caterham on virallisesti nostanut verhon täyssähköiselle coupe-konseptiautolleen, Project V. Kevyeksi, nopeaksi ja nopeasti ladattavaksi suunniteltu auto voisi tehdä täyden debyyttinsä teillä jo vuoden 2025 lopulla tai vuoden 2026 alussa.

Project V saa virtansa 200 kW: n yksimoottorisesta sähkövoimalinjasta, joka on yhdistetty 44 kWh: n USOC-litiumioniakkuun, jonka sanotaan pystyvän lataamaan 20-80%: sta 15 minuutissa 150 kW: n DC-laturilla.

Mitä auto voi tehdä käytännössä, Caterham mainitsee, että Project V voi saavuttaa 0-62 mph alle 4.5 sekunnissa ja että sen arvioitu huippunopeus on noin 143 mph, samalla kun se tarjoaa 249 mailin kantaman yhdellä latauksella.

Koska Caterham on kilpamerkki, Project V:n sanotaan painavan vain 1 190 kg 2+1-paikkaisessa kokoonpanossaan - vaikka se on painavampi, kun se asetetaan 2+2-paikkaiseen asetteluunsa.

Tämä on mainos:

Koska tämä on konseptiauto, hintaa tai julkaisupäivää ei mainita, mutta meille kerrotaan, että auto tekee fyysisen debyyttinsä Goodwood Festival of Speed tänään, 13. heinäkuuta.

Caterham antaa ensimmäisen katsauksen Project V: hen
Caterham


Ladataan seuraavaa sisältöä