Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Caterham paljastaa suunnitelmat täysin sähköisestä Seiskasta

Auto painaa alle 700 kg.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Caterham on ilmoittanut suunnitelmistaan päästä sähköautojen tilaan, ja tekee sen toimittamalla täysin sähköisen version Seven-automallista. Tämän auton sanotaan olevan vain 70 kg painavampi kuin tavallinen Seven, ja siksi se painaa yhteensä alle 700 kg, samalla kun saavutetaan 20-15-20-lupaus, joka tarkoittaa 20 minuuttia rata-aikaa, 15 minuuttia latausta ja sitten vielä 20 minuuttia radalla.

Auto on myös tieliikennelaillinen, ja Caterham on todennut, että se voi jo rakentaa auton, joka pystyy "sunnuntaiaamuajoon", mutta aikoo myös tehdä auton, jonka haluat riehua paikallisella kilparadalla, mikä tarkoittaa, että se tarvitsee tehokkaamman ja tehokkaamman akku- ja sähkömoottorijärjestelmän, jonka sanotaan olevan Swindon Powertrain Ltd:n valmistama.

Caterhamin toimitusjohtaja Bob Laishley sanoi: "Kaikkien valmistamiemme tulevien sähköautomallien on oltava uskollisia Caterhamin DNA:lle: kevyt, hauska ajaa ja kuljettajakeskeinen. Tämän hankkeen päätavoitteena on kehittää ajoneuvo, jonka painon delta vastaa enintään matkustajan kyydissä olemista. Emme koskaan lanseeraa tonnin Seveniä - emme halua tehdä sitä."

Meille kerrotaan, että tämä auto tarjoaa maksimitehon 240 hv, maksimivääntömomentin 250 Nm, siinä on 51 kWh: n akku, joka on upotusjäähdytteinen ja joka voidaan ladata nopeasti, kun se on kytketty tasavirtaan, mikä kaikki antaa EV Seven: n kellottaa 130 mph ja saavuttaa 0-60 mph 4.0 sekunnissa.

Tämä on mainos:

Auto tekee debyyttinsä Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa heinäkuussa, ja mitä tulee siihen, milloin sen toimitukset alkavat ja ovat kuluttajien saatavilla, Caterham ei ole erikseen maininnut sitä. Autonvalmistaja lisäsi kuitenkin, että sillä on työn alla toinen täyssähköinen urheiluautokonsepti, joka paljastetaan myöhemmin tänä vuonna.

Caterham paljastaa suunnitelmat täysin sähköisestä Seiskasta
Caterham


Ladataan seuraavaa sisältöä