Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

CD Projekt Redin entiset kehittäjät saivat rahoituksen uuteen peliinsä

Rebel Wolvesin Konrad Tomaszkiewicz on iloinen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CD Projekt Redin entiset kehittäjät ovat perustaneet uuden studion Rebel Wolves, ja mukana on muun muassa The Witcher 3: Wild Huntin peliohjaaja Konrad Tomaszkiewicz, ja puolestaan Bartłomiej Gaweł oli saman pelin taiteellinen ohjaaja.

Rebel Wolvesin tuleva projekti on "AAA-tason tummasävyinen fantasiapeli", ja nyt rahoitus on varmistunut. Kiinalainen NetEase on päättänyt rahoittaa, joskin he ovat jatkossakin vähemmistöomistaja. Rebel Wolves säilyttää edelleenkin sen luovien ratkaisujen määräysvallan.

"Having one of the leading global game companies get behind our vision is a great confidence boost and validation for the entire team at Rebel Wolves. Funding provided by NetEase was the last missing piece needed to go full throttle. With resources available to build a world-class AAA game, we can now focus on what matters most: development."

CD Projekt Redin entiset kehittäjät saivat rahoituksen uuteen peliinsä

Kiitokset, VGCLadataan seuraavaa sisältöä