Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

CD Projekt Redin veteraanien uudella studiolla Blank on työn alla maailmanloppuun sijoittuva peli

Puolassa pidetään päämajaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Puolassa pitää majaansa useita eri pelistudioita. Näihin kuuluvat muun muassa CD Projekt Red, 11 Bit Studios ja Division 48. Kokoelma alan veteraaneja on laittanut pystyyn uuden studion Blank, ja tulossa on maailmanloppuun sijoittuvaa peliä omilla mausteilla.

Perustajina ovat Mateusz Kanik (peliohjaaja), Jędrzej Mróz (vastaava tuottaja), Marcin Jefimow (vastaava tuottaja) ja Mikołaj Marchewka (vastaava ohjaaja). Muita työntekijöitä ovat Michal Dobrowolski, Artur Ganszyniec ja Grzegorz Przybyś.

Toistaiseksi työntekijöitä on kaikkiaan kymmenen, ja laajentaa aiotaan kaikkiaan 60 työntekijään.

"After working for years in an increasingly conservative industry, we're ready to make bold, impactful projects that share our unique creativity and values," said Kanik. "Where the industry champions a dictatorship of the creative individual, we want to give ownership to the team. Where the industry leans on crunch culture, we prefer work-life balance. Where the industry says bigger is better, we're setting our sights on highly polished games with a focus on emotion, story, and craftsmanship."

CD Projekt Redin veteraanien uudella studiolla Blank on työn alla maailmanloppuun sijoittuva peli


Ladataan seuraavaa sisältöä