Suomi
Gamereactor
uutiset
Colin McRae: Dirt 2

Codemasters vahvisti Dirt 2:n

Colin McRae -sarja jatkuu 2009

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on vahvistanut, että Colin McRae -sarja jatkuu ensi vuonna Dirt 2:lla. Gamereactor tiesi kertoa rallipelin tulosta jo loppukesästä, mutta aiemmista tiedoista poiketen tekijät ilmeisesti aikovat säilyttää edesmenneen McRaen nimen pelin kannessa. Syykin lienee selvä: Colin McRae Rally on eräs eurooppalaisen peliteollisuuden tunnetuimmista tuotteista.

Colin McRae: Dirt 2 tarjoaa useita eri ralliluokkia, joissa kisaillaan uudistetussa kuljettajan maineeseen perustuvassa uramuodossa. Yksinpelin ohella parannuksia suunnitellaan nettikilpailuun, jotta pelaajat pääsevät ajamaan puskuri puskurissa toisiaan vastaan. Race Driver: Gridistä mukaan on ympätty kätevä flashback-systeemi, joka antaa korjata lipsahdukset kelaamalla aikaa taaksepäin.

Peli on tekeillä Playstation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle. Lisäksi Wii, PSP ja DS saavat omat versionsa, mutta niiden sisällöstä tai aikataulusta ei ole varmaa tietoa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Colin McRae: Dirt 2Score

Colin McRae: Dirt 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti oppi, että raparalli voi olla hauskaa. Loistava ajotuntuma, hienot ympäristöt ja yleinen fiilis pitävät ratin äärellä vielä pitkään.

Dirt 2

Dirt 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti kokeili, miltä komeasti mallattujen kaarojen ja rouheasti pohjaan ropisevan soran yhdistelmä maistuu toisella kerralla.Ladataan seuraavaa sisältöä