Suomi
Gamereactor
uutiset
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2:een Theater of War -moodi

Kampanjan ja moninpelin välistä aukkoa täydentävässä pelimuodossa nähdään erityisiä taisteluita, joita ei ole saatu mahtumaan kampanjaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Relic Entertainment on paljastanut Theater of War -moodin Company of Heroes 2:sta. Pelimuotoa kuvaillaan sillaksi yksinpelikampanjan ja moninpelin välillä. Se sisältää tehtäviä, joissa saatetaan joutua raskasta ylivoimaa vastaan tai kohdata erityisiä taktiikoita hyödyntävä vihollinen.

"Saamme paljon pyyntöjä faneilta esittää tiettyjä konflikteja sodasta, eikä niitä ole aina mahdollista mahduttaa kampanjaan. Theater of War antaa mahdollisuuden toimittaa nämä uudet pelikokemukset faneillemme", tuottaja Greg Wilson perusteli.

Moodissa on sekä neuvostoliittolaisille että saksalaisille yhdeksän uniikkia tehtävää, ja ensimmäiset koitokset ovat vuodelta 1941. Sisältöä aiotaan laajentaa pelin kesäkuisen julkaisun jälkeen.

Company of Heroes 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti koki itärintaman ilot ja kauhut Relicin upouudessa strategiapelissä. Company of Heroes 2 on vakuuttava jatko arvostetulle sarjalle.

3
Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Jos Company of Heroes 2 kiinnostaa, muttet ole vielä ollut valmis loikkaamaan itärintaman lumiseen helvettiin, voit vierailla siellä ilmaiseksi tänä viiikonloppuna.

1
Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sega taisi tehdä hyvän siirron ostaessaan Relic Entertainmentin ja Company of Heroes 2:n THQ:n konkurssihuutokaupasta. Peli on nimittäin myynyt 380 000 kappaletta pelkästään ensimmäisen viiden päivän aikana.Ladataan seuraavaa sisältöä