Suomi
Gamereactor
laitearviot

Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad

Hyvä pinta, terävä reuna, tyylikkäät valot

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ihmiskunta on parhaillaan ottamassa ensiaskeleita Cyberpunk-vaikutteiseen todellisuuteen. Autot eivät vielä lennä, mutta lähes jokaisesta kaupungin ikkunasta kajastaa pinkin tai syaanin värin hehku. Tässä dystopiassa työttömiä rankaistaan työttömyydestä, mutta onneksi RGB-ledein varustettuja hiirimattoja on runsaasti saatavilla. Mitä perk***ttä täällä tapahtuu?

Tervetuloa vuoteen 2018.

Cooler Masterin RGB Hard Gaming Mouse Pad on varsin kuvailevan nimensä mukaisesti RGB-ledein varustettu kova hiirimatto, tai no tarkemmin sanottuna, kovasilikoninen alusta.

Leveyttä levyllä on 35 cm, syvyyttä rapiat 26 cm ja paksuutta pari milliä. Ledien kontrolloinnista huolehtii hiirimat...alustan yläreunassa oleva kontrolliyksikkö, joka tuo reilun sentin korkuisen sekä reilun tulitikkuaskin levyisen möykyn takareunaan. Alustan reunoille on viritelty muutaman millin läpinäkyvä alue, mistä keskusyksikön ledivalaistus näkyy epäsuorasti ja varsin tyylikkäästi & tasaisesti ulos. Ikävästi hiiren johto voi tarrata keskusyksikkömöykkyyn kiinni. Langattomalla hiirellä tätä ongelmaa ei luonnollisesti ole tai jos hiiren kaapelin virittää kulkemaan johdonpidikkeen läpi.

Tämä on mainos:

Keskusmöhkäleen edestä löytyy sormenpään kokoinen alue, josta esiasennettuja väriasetuksia pääsee kiertämään läpi. Noin kymmenen ohjelman joukosta löytyy erilaisia kiinteitä värejä sekä muutama erilainen värisiirtymä. Ikävästi erillistä, fyysistä virtanappulaa ei ole, vaan sammutus tapahtuu rämpyttelemällä valinnaksi väriohjelma, jossa valaistusta ei ole käytössä. Sekuntia pidempää tässä ei aikaa kulu, mutta mekaaninen kytkin olisi ollut silti tervetullut lisä.

Hyvän alustan ylivoimaisesti nihkein ominaisuus ovat sen terävät reunat. Kyynärpään levätessä pöytätasoa alempana ranne laskeutuu tyypillisesti alustan päälle. Pitkissä sessioissa ranteen iho voi ärsyyntyä terävän reunan hangatessa. On täysin mahdollista, että kiinnitin asiaan poikkeuksellisen paljon huomiota, sillä kriittinen epäonnistuminen geeninoppaa heittäessä hahmonluonnissa on johtanut atooppiseen ihoon. Toivottavasti Cooler Master kuuntelee palautetta ja korjaa asian tuleviin kovasilikonisiin alustoihinsa pyöristämällä alustoiden reunat.

Kokonaisuutena Cooler Masterin RGB Hard Gaming Mouse Pad on hyvä tuote. Pinnoite on ensiluokkainen ja RGB-valaistus varsin tyylikäs. Laadukasta rakennetta olisi voinut parantaa entisestään irroitettavalla johdolla sekä pyöristetyillä reunoilla, ja toki keskusyksikön möykyn jatkamisella hiirimaton ulkopuolelle eikä ylöspäin nostamalla.

Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse PadCooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad
Tämä on mainos:
Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse PadCooler Master RGB Hard Gaming Mouse PadCooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad
Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Tyylikäs valaistus, toimii PC:n ollessa sammutettuna, yksinkertainen, pinnoite, pysyy tukevasti paikoillaan
-
Terävät reunat, kiinteä kaapeli, möykky hiirimaton yläreunassa, ei virtakytkintä
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä