Suomi
Gamereactor
laitearviot

Corsair K65 Plus Wireless keskittyy siihen olennaiseen

Corsair ei säästele paukuissa uusimmalla näppäimistöllään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Corsairilla on tapana julkaista vankkalaatuisia tuotteita, ja samalla hinnoitella itsensä hyvinkin kilpailukykyisesti. Näin ollen Corsairia on usein helppo suositella. Uusi K65 Plus Wireless on 75% näppäimistö vaihdettavilla näppäimillä, ja tuettuna ovat sekä Windows että Mac joko 2,4 GHz tai Bluetooth hintaan 159,99 dollaria.

HQ

Kehikko itsessään on muovia. Vankkaa muovia, mutta silti vain muovia. Tämä on pieni pettymys, mutta toisaalta Corsair on keskittynyt niihin asioihin, joita asiakkaat oikeasti arvostavat. Näppäimistön näppäimet ovat Corsairin omat MLX Red, ja ne on voideltu tehtaalla. Tämä poistaa painalluksesta aiheutuvan äänen tehden kirjoittamisesta muutenkin sujuvamman. Kirjoittaminen on nautinto.

Ei ole toistaiseksi mahdollista sanoa, kuluvatko kirjainten symbolit pois käytössä vuosien kuluessa. Corsair kuitenkin lupaa, että symbolit on tehty pinnan alle, eikä pinnan päälle. Toisin sanoen symbolien ei pitäisi kulua käytössä. Näppäimistö on 75%, joten tilaa säästetään jäämällä ilman numeronäppäimiä, ja nuolinäppäimet ovat eri paikassa. Tilaa on tehty metallireunaiselle rullalle, jonka voi ohjelmoida tekemään mitä haluaa.

Takana on kytkin, jolla valitaan joko Windows tai Mac. Corsarin mukaan akkua on 266 tunniksi, jos ei käytä RGB-valaistusta. Valaistus on näppäinkohtainen, joten valoja saa runsaasti niin halutessaan.

Corsair on valinnut pysytellä hyvässä hinnassa ilman, että tärkeistä toiminnoista on jouduttu karsimaan. RGB-valaistus ei hehku näppäimen läpi, ja kehikko saisi olla vankempi, mutta muuten kaikki pienet asiat yhdessä tekevät kirjoittamisesta nautinnollista puhumattakaan eri yhdistämismahdollisuuksista.

Tämä on mainos:
Corsair K65 Plus WirelessCorsair K65 Plus Wireless
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä