Suomi
Gamereactor
laitearviot

Corsair K70 Core on liian kallis

Vankka rakenne, hyvät mediaominaisuudet ja Corsairin omat kytkimet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Näppäimistöjä julkaistaan kaiken aikaa ja kaikenlaisia. Yksi enemmän huomiota ansaitseva on Corsairin K-sarja, jotka ovat varsin hyvälaatuisia.

HQ

Ulkona on nyt uusi ja paranneltu perusmalli K70 Core. Mukana ovat Corsairin omat kytkimet eli siis lineaarinen punainen. Tuntuma on vankka, ja näppäin palaa nopeasti takaisin alkuasentoonsa. Pinnoitekin on hyvä. Näppäimistön kehikko on yllättävän huomaamaton, eikä ylimääräistä tilaa reunoilla juuri ole. Kokonaisuus on ajateltu käytettäväksi rannetuen kanssa. Parasta ovat kuitenkin multimediaominaisuudet. Se on vain mahtava hyvällä tuntumalla ja portaattomalla säädöllä unohtamatta selkeitä klikkausääniä ja täydellistä kokoa.

Näppäilykokemus on onnistunut, ja kaikki tuntuu vankalta ja laadukkaalta. Näppäin rekisteröi painalluksen 1,9 mm jälkeen, ja kokonaispainallus on luokkaa 4 mm. Painaa tarvitsee riittävästi, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tiedon mukaan kyseessä ovat Corsair MLX Red -kytkimet, mutta tuntuma on kuin tuunattu Cherry MX. Koko näppäimistö on varmaankin valmistettu ABS-muovista.

Mutta se rannetuki puuttuu, vaikka näppäimistö on selvästi sellaista varten suunniteltu. Yhdysvalloissa myydään sitä paitsi versiota, jossa on mukana rannetuki. Hintaa tällä ilman tukea tulevalla näppäimistöllä on noin 100 euroa. Johtoa ei voi irrottaa, ja se on huonoa se. En muutenkaan pidä johdoista. Näppäimistön päällys on ohutta alumiinia, mutta ei kuitenkaan tunnu lainkaan metalliselta.

Kyseessä on siis mahtava näppäimistö mahtavilla kytkimillä, mutta hinta on liian korkea varsinkin ilman rannetukea.

Tämä on mainos:
Corsair K70 CoreCorsair K70 Core
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä