LIVE
HQ
logo hd live | Nobody Wants to Die
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   Corsair MM700

   Hiirimatto pohojalaasella kokoajattelulla

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   Corsair MM700Corsair MM700

   "Kulta, ostitko meille uuden ilmapatjan?" "En, vaan hiirimaton." Aikamoinen jötikkä postista tosiaan saapui. On tässä hiirimatolla kokoa - lähes metrin levyinen ja 40 senttimetriä pitkä hiirimatto onkin todellinen XXL-koon ratkaisu.

   Mattoa ei ole tarkoitettu ainoastaan hiirtä varten vaan myös näppäimistön alustaksi. Massiivisen koon vuoksi ennen ostospäätöstä kannattaa ainakin pienemmillä työpöydillä pelaavan tehdä hieman mittailua. Itse jouduin järjestelemään toisen näyttöni tavallista sivummalle, jotta näytön jalka ei joutuisi osittain maton päälle.

   Rakenteeltaan matto on hyvin tukeva. Paksuutta on neljä millimetriä, joten se kykenee tasoittamaan mahdollisia pöydän pinnassa olevia epätasaisuuksia. Pohja on teksturoitua kumia ja massaa on melkoisesti, joten ainakaan omassa käytössäni matto ei liikahtanut tippaakaan edes nopeampitempoisissa pelisessioissa. Käyttöpinta on pehmeää keinokuituista tekstiiliä, jonka päällä hiiri liitää helposti. Tekstiilin alla olevan paksun kumipinnan tuntee selvästi, sillä matto on painettaessa hieman kimmoinen. Luultavasti tämän vuoksi maton päällä oleva näppäimistö tuntui pysyvän tukevasti paikoillaan.

   Tämä on mainos:

   Materiaali on optimoitu käyttömukavuutta varten, mutta hygieniasta on syytä huolehtia. Musta tekstiilipinta kerää itseensä hyvin erottuvaa pölyä. Likaa ja pikkukarvoja on luonnollisesti normaalistikin kaikkialla, mutta nyt pienikin töhnä erottuu helposti. Mikrokuituliinaa on tullut käytettyä tavallista useammin.

   Corsair MM700Corsair MM700

   Matossa on ledivalot, joiden kontrolleri on integroitu oikeaan ylälaitaan. Valonauha kiertää koko maton ja lisäksi kontrollerissa on Corsairin logolla varustettu valo. Jostain syystä maton värit on jaettu ainoastaan kolmeen alueeseen - nauhan kahteen osaan sekä kontrollerin omaan valoon. Näin ollen esimerkiksi maton reunaa kiertävät valoefektit eivät ole mahdollisia, vaan yhdellä puolet valonauhan piiristä kattavalla alueella on oltava sama väri.

   Yhdistäminen tietokoneeseen tapahtuu mukana tulevalla kudotulla USB-C-kaapelilla. Valojen ohjaamisen lisäksi kontrolleri toimii USB-hubina kahdelle liitännälle, esimerkiksi hiirelle ja näppäimistölle. Toinen porteista osoittaa oikealle, mutta toinen jostain syystä hieman hankalasti eteenpäin. Tämän vuoksi esimerkiksi yhtään pidempi dongle saattaa tulla hiiren liikkeille varatulle alueelle. Ja olisi niitä liitäntöjä voinut olla kolmekin.

   Tämä on mainos:
   Corsair MM700Corsair MM700

   Valojen kontrollointi on varsin helppoa Corsairin ilmaisen iCue-ohjelmiston avulla. Ohjelmisto mahdollistaa kaikkien valmistajan tuoteperheeseen kuuluvien värilaitteiden synkronisoinnin. iCue on tarkoitettu kontrolloimaan myös emolevyllä toimiva valoja ja tuulettimia integroituen tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Näiden puuttuessa itselleni mielenkiintoisin ominaisuus on valojen ohjaaminen emolevyn, prosessorin tai näytönohjaimen lämpötilan mukaan. Mikäli iCuen asentaminen tuntuu liioittelulta, on kontrollerissa painike, jolla voi valita jonkin 12 valmiista värimoodista.

   Seitsemän kympin hintaluokassa kulkeva paketti on hintansa väärti. Vakuuttava paketti on osoittautunut käytössä hyvin mukavaksi ja tukevaksi. Materiaalit ovat erinomaisesti toimivia ja integroituminen iCueen on erinomainen bonus. Käytännössä kaikki valittamisen aiheet ovat varsin vähäisiä suhteessa hiirimaton laatuun. Iso talo, iso mies, iso hiirimatto.

   Corsair MM700Corsair MM700
   09 Gamereactor Suomi
   9 / 10
   +
   Kerrankin hiirimatto, josta ei lopu pinta-ala kesken, erinomaisesti toimivat materiaalivalinnat
   -
   Siistinä pitäminen vaatii vaivaa, ledien kontrollointimahdollisuudet rajattuja
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä