Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Avengers

Crystal Dynamics ehdottaa Marvel's Avengersin aloittamista alusta lääkkeenä bugiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Marvel's Avengers julkaistiin syyskuussa 2020. Peli ei ole ollut sellainen menestys kuin Square Enix olisi toivonut, mutta Crystal Dynamics on jatkanut apinanraivolla pelinsä päivittämistä. Nyt kuitenkin on ilmennyt ikävä ongelma, ja siihen on tarjottu vielä ikävämpää ratkaisua.

Pelillä on paha tapa kaatua Playstation 5:llä, ja ehdotettu ratkaisu on sanalla sanoen erikoinen. Pelejä jatkaakseen pitäisi olla valmis aloittamaan se kampanjaosuus kokonaan alusta.

"Our team is continuing to investigate the issue causing a crash for some PS5 players. We think we've identified a fix that is currently being implemented/tested. We hope to have more news by tomorrow morning and will continue to keep you updated. In the meantime, here's a workaround that is resolving the issue for some players - just note that it will reset your campaign progress:

Go to Operations and Reset your Reassemble Campaign Progress. As soon as you become young Kamala on A-Day, force close the game from the PS home screen, then you should be able to start Avengers Initiative."

Tämähän on kerrassaan mahtava idea...?

Marvel's Avengers

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä