Suomi
Gamereactor
uutiset
Dante's Inferno

Dante's Inferno saamassa jatkoa?

Työpaikkailmoitus vihjaa jatko-osasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ristiriitaisen vastaanoton alkuvuodesta saanut Dante's Inferno näyttäisi valmistautuvan jatko-osaan, mikäli Gamasutrassa julkaistua työpaikkailmoitusta on uskominen. Ilmoituksessa Visceral Games hakee kokenutta maisemoijaa "merkittävän uuden pelisarjan jatko-osaan", joka kehitettäisiin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Ilmoituksen mukaan EA on vahvasti tukemassa sarjan kehitystä ja jatko-osan tavoitteena on "asettaa uudet laatustandardit ja nostaa sarja johtavaan asemaan toiminta-/lähitaistelugenressä."

Kyse tuskin on Visceral Gamesin parhaillaan työstämästä Dead Space 2:sta, koska sen lajityyppi ei täysin vastaa ilmoituksen kuvausta. Lisäksi pelin kehitys on jo pitkällä.

Toisaalta tuottaja Jonathan Knight sanoi Dante's Infernon julkaisun aikoihin, ettei Visceral ainakaan tuolloin ollut kehittämässä toista osaa helvetilliselle hack'n'slashille.

Visceral Games tai EA ei ole ottanut kantaa huhuun.

Dante's Inferno

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dante's InfernoScore

Dante's Inferno

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Leevi uskaltautui Helvettiin, riisti Kuolemalta viikatteen ja veti turpaan niin kastamattomia vauvoja, ahneita sieluja kuin itse Saatanaa pelastaakseen naisensa. Kova sälli.Ladataan seuraavaa sisältöä