Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls II

Dark Souls II: Scholar of the First Sin nähdään odotettua aikaisemmin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykyään pelien julkaisuihin liittyvät uutiset tuntuvat käsittelevän ainoastaan myöhästymisiä. Tällä kertaa tiedossa on kuitenkin iloisia uutisia, sillä Bandai Namco kertoi Dark Souls II: Scholar of the First Sinin ilmestyvän noin viikkoa odotettua aikaisemmin.

Alun perin tämän nykyiselle konsolisukupolvelle saapuvan remasteroinnin oli määrä saapua vasta 7. huhtikuuta, mutta nyt PS4:llä ja Xbox Onella pelailevat pääset uppoutumaan synkkään fantasiamaailmaan jo 2. päivä huhtikuuta.

Tosin 25. maaliskuuta julkaistaan myös Bloodborne, joten From Softwaren haastavista roolipeleistä pitäville seuraavat viikot tulevat olemaan todella kiireiset. Aiotko hankkia molemmat, vai keskitytkö vain toiseen? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa.

Dark Souls II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dark Souls IIScore

Dark Souls II

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Dark Souls II on vaikea. Kyllä, sitä sanottiin jo kahdesta aiemmastakin pelistä, mutta tällä kertaa haastetta on tarjolla myös Souls-pelinsä kolunneelle konkarille.

0
Aidot Dark Souls -sormukset tulevat

Aidot Dark Souls -sormukset tulevat

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dark Soulsia pelanneet tietävät, miten paljon oikeanlaisilla sormuksilla voi omaa pelaamistaan helpottaa. Nyt voi kokeilla, toimiiko sama myös oikeassa elämässä....Ladataan seuraavaa sisältöä