Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders III

Darksiders III ja tulevat DLC-lataukset

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Darksiders III julkaistaan 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Julkaisun jälkeen on luvassa kaksi lisäosaa: The Crucible ja Keepers of the Void. Asiasta raportoi Gematsu. Lisäosien julkaisupäivistä ei vielä ole tietoa.

The Crucible paljastaa jo hieman, mistä on kyse. Furyn tulee taistella aalloittain päälle käyviä vihollisaaltoja vastaan, ja menestymisestä saa tietysti palkintoja ja esineitä.

Keepers of the Voidissa kauppamies Vulgrim pyytää Furya matkustamaan Serpent Holesiin, jonka luoma uhka on poistettava. Luvassa on niin uusia pulmia kuin uusia vihollisiakin. Keikan selvittämällä saa uuden aseen ja The Abyssal Armorin.

Gamereactorin ennakon Darksiders III:sta voi lukea täältä.

Darksiders III
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gunfire Gamesin perustivat Vigil Gamesin veteraanit, ja studiolla on ollut työn alla Darksiders-pelejä jo useita vuosia. Nyt Darksidersin julkaisija THQ Nordic on...

1
Darksiders III ei mene kaupaksi

Darksiders III ei mene kaupaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka...Ladataan seuraavaa sisältöä