Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Rising 2

Dead Rising 2 lisää nettipelin

Yhteistyötaistelua kaverin kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom on viimein virallisesti vahvistanut, että Dead Rising 2 lisää zombipelisarjaan yhteistyömoninpelin. Pelaajat voivat kutsua kaverin auttamaan epäkuolleiden niittämisessä pelin missä tahansa vaiheessa. Nettipeli toimii kaikissa versioissa.

Asia ei tietenkään ole täysin uusi; huhuja nettipelistä on liikkunut jo pitemmän aikaa ja tuoreimman Gamereactor-lehden lukijat ovat voineet lukea ensitunnelmat paitsi pelistä itsestään, myös kimppapelin mahdollisuuksista.

Dead Rising 2 julkaistaan Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle syksyllä.

Koska ensimmäinen osa ilmestyi yksinoikeudella Xbox 360:lle, hellitään konsolin omistajia jatko-osan prologilla, Dead Rising 2: Case Zerolla, joka tulee ladattavaksi Xbox Liveen ennen kakkososan julkaisua.

Case Zerossa tapahtumia seurataan Chuck Greenen ja tämän tyttären näkökulmasta Small Creekin aavikkokaupungissa, joka on joutunut zombivyöryn alle. Esiosa esittelee Dead Rising 2:n uudistuksia ja täydentää kahden pelin väliin jäävää juonellista aukkoa.

Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Dead Rising 2Score

Dead Rising 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Chuck Greene tanssii epäkuolleiden kanssa Las Vegasin kaltaisessa Fortune Cityssä. Kuinka käy yhden miehen tuhansien zombien keskellä?

3
Dead Rising 2

Dead Rising 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kun kuolleet nousevat, vain hulluudella on sijaa maailmassa. Raahustavia zombeja on mielettömiä määriä, luova aseistus naurattaa ja meininki on jatkuvasti tyhmänhauskaa.Ladataan seuraavaa sisältöä