Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Rising 2

Dead Rising 2 menestyy hyvin

Capcom sai viimein hittipelin lännestä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Zombipeli Dead Rising 2:ta on toimitettu maailmanlaajuisesti jo pari miljoonaa kopiota. Samalla julkaisija Capcom iloitsi, että sarjan kokonaismyynti on noussut neljään miljoonaan.

Vaikka kakkososan arviot ovat olleet osin ristiriitaiset, myynnillisesti kyseessä on merkittävä saavutus Capcomille. Japanilaisjätillä on ollut vaikeuksia saada hittejä länsimaisilta kehittäjiltä.

Dark Voidin ja Bionic Commandon floppien jälkeen yhtiö ehti jo todeta, ettei yhteistyö länsimaisten studioiden kanssa toimi.

Dead Rising 2:n on kuitenkin kehittänyt kanadalainen Blue Castle Games, johon Capcom tykästyi niin, että osti studion itselleen. Studio tunnetaan nyt Capcom Game Studio Vancouverina.

Dead Rising -sarjan jatko näyttää varsin todennäköiseltä, sillä studio-ostoksen lisäksi Capcom on avoimesti todennut toivovansa sarjasta seuraavaa Resident Evilin veroista veturia.

Dead Rising 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Dead Rising 2Score

Dead Rising 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Chuck Greene tanssii epäkuolleiden kanssa Las Vegasin kaltaisessa Fortune Cityssä. Kuinka käy yhden miehen tuhansien zombien keskellä?

3
Dead Rising 2

Dead Rising 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kun kuolleet nousevat, vain hulluudella on sijaa maailmassa. Raahustavia zombeja on mielettömiä määriä, luova aseistus naurattaa ja meininki on jatkuvasti tyhmänhauskaa.Ladataan seuraavaa sisältöä