Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Rising 2

Dead Rising 2 saa hirveästi hirviöitä

Tekijät lupaavat jopa tuhansia zombeja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäinen Dead Rising ei varsinaisesti kärsinyt zombipulasta, mutta syksyllä julkaistava jatko-osa lupaa viedä vihollisten määrän aivan uudelle tasolle. Pelin tekijät lupaavat luvun yltävän jopa tuhansiin.

"Dead Rising 2:ssa kirjaimellisesti tuhannet zombit ilmestyvät ruudulle samanaikaisesti", Capcomin kehityspäällikkö Keiji Inafune hehkutti virallisessa haastattelussa.

Inafunen mielestä jo ensimmäisen osan 500 zombia oli "mieletön määrä", sillä Resident Evilissä vain parikymmentä zombia riitti ajamaan pelaajat kauhun partaalle.

Dead Rising 2 vie pelaajat ykkösosan ostoskeskuksesta Las Vegasin kaltaiseen kaupunkimaisemaan, jonka välkkyvät kasinot kuhisevat epäkuolleita. Maisemavalintaan kätkeytyy tiettyä ironiaa. Inafune myhäili haastattelussa, että pelin kohtaukset ovat jo shokeeranneet katsojiaan.

Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2
Dead Rising 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Dead Rising 2Score

Dead Rising 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Chuck Greene tanssii epäkuolleiden kanssa Las Vegasin kaltaisessa Fortune Cityssä. Kuinka käy yhden miehen tuhansien zombien keskellä?

3
Dead Rising 2

Dead Rising 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kun kuolleet nousevat, vain hulluudella on sijaa maailmassa. Raahustavia zombeja on mielettömiä määriä, luova aseistus naurattaa ja meininki on jatkuvasti tyhmänhauskaa.Ladataan seuraavaa sisältöä