Suomi
Gamereactor
uutiset
Deathloop

Deathloop on mahdollinen vain moderneilla konsoleilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, olisimme pelanneet Deathloopia jo kuukauden verran. Ikävä kyllä, nimike oli yksi niistä monista, jotka myöhästyivät koronapandemian vuoksi. Näillä näkymin Deathloop on tulossa syyskuussa.

Jos ovat pelaajien odotukset korkealla, niin ovat myös kehitystiimin. Arkane Lyonin Dinga Bakaba kertoi asiasta enemmän Play Magazinelle:

"En usko, että olisimme voineet säilyttää projektin suhteen alkuperäistä kunnianhimoamme, ellei peliä julkaistaisi nykyisen sukupolven konsoleille. Asioiden optimointi ja karsiminen projektin loppuhetkillä on aina sydäntäsärkevää, mutta nyt meidän ei tarvitse esimerkiksi halkaista karttaa kahtia ja selittää yleisölle, miksi kartta on kahdessa osassa."

Bakaba puhuu erityisesti Playstation 5:tä, sillä peli on julkaisussaan PC- ja PS5-yksinoikeus vuoden ajan, siitäkin huolimatta että Microsoft omistaa studion. Microsoft sanoi kunnioittavansa alkuperäistä sopimusta, sillä se on solmittu ennen kuin Microsoft osti Bethesdan, joten Deathloop on tulossa Xbox-konsoleille aikaisintaan ensi vuoden syyskuussa.

Deathloop

Lähde: GamingBolt

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
DeathloopScore

Deathloop

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Omassa sarjassaan painiva agenttiseikkailu ei avaudu kaikille helpostiLadataan seuraavaa sisältöä