Suomi
Gamereactor
uutiset
Metro: Last Light

Deep Silver povaa Metro-sarjalle jatkoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toukokuussa ilmestynyt Metro: Last Light tuskin jää viimeiseksi peliksi sarjassaan. Metron julkaisuoikeudet 5,9 miljoonalla dollarilla THQ-huutokaupasta hankkinut Deep Silver ei aio tyytyä vain yhteen osaan, tosin se ei ole vielä valmis julkistamaan Last Lightin seuraajaa.

"Olen mielissäni, että hankimme brändin", Klemens Kundratitz kertoi Joystiqille. "Aiomme ehdottomasti jatkaa brändin parissa ja yritämme seuraavalla kerralla tehdä siitä lähestyttävämmän laajemmalle pelaajakunnalle."

Ennen kuin fanit ehtivät säikähtää, Kundratitz täsmensi, ettei Deep Silver voi harhailla aivan omille teilleen sarjan kanssa. Pelien on jatkossakin pysyttävä uskollisina Metron luojan Dmitry Glukhovskyn fiktiolle.

Kundratitz mainitsi myös, että Deep Silver suunnittelee jatkavansa yhteistyötään 4A Gamesin kanssa, joten todennäköisesti myös seuraava osa tulee ukrainalaiskehittäjältä.

Metro: Last Light

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ihmiskunnan loppu on lähellä Metro 2033:n jatko-osassa, joka tutkiskelee kommunistien salakavalia juonia ja Artyomin mystistä suhdetta "pimeisiin olentoihin".

9
Metro Redux vahvistettiin

Metro Redux vahvistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Uutisoimme eilen Italiasta vuotaneesta Metro Redux -paketista uusille konsoleille. Nyt Deep Silver on vahvistanut julkaisun suoraan Gamereactorille.

3
Metro Redux uusille konsoleille?

Metro Redux uusille konsoleille?

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikuttaisi siltä, että aiemman sukupolven Metro: Last Light ja Metro 2033 ovat pukkaamassa Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle yhdessä paketissa.

1
Metro: Last Light nyt myös Linuxilla

Metro: Last Light nyt myös Linuxilla

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

4A Games ja Deep Silver ovat vahvistaneet, että Metro: Last Light on nyt saatavilla Linuxille. Tulevaisuudessa sen voi kokea myös Steam OS -järjestelmässä.Ladataan seuraavaa sisältöä