Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Destiny 2:n Spire of the Watcher -luolasto aukeaa tänä iltana

Tällaista voi tehdä niin sanotussa endgame-osuudessa, ja haastetta on luvassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Destiny 2:n Season of the Seraph on käynnissä, ja Bungie on kertonut tämän The Witch Queen -kauden päätöksen sisältävän myös kokonaan uuden ylimääräisen luolaston. Bungie on tämän viikon pitänyt yksityiskohdat enimmäkseen omana tietonaan, ettei vain juonipaljastuksia pääsisi tapahtumaan. Nyt kuitenkin on syytä olla valmis siihen ensimmäiseen luolastoon.

HQ

Spire of the Watcher aukeaa tänä iltana Destiny 2: The Witch Queenin Deluxe Editionin tai The Witch Queen Dungeon Keyn hankkineille, kunhan päivittäinen nollaus tapahtuu klo 19:00 Suomen aikaa.

Millaisia haasteita sitten odottaa tässä endgame-sisällössä? Spire of the Watcher vaatii kolmen pelaajan partion suuntaamaan Marsiin, ja tunkeutumaan laitokseen, jossa Vex on kokoontumassa. Ajatuksena on estää pelaajia saattamasta ennalleen Warmind Rasputinia. Edessä on siis lukuisia kohtaamisia suoritettavaksi, eikä helppoa tule olemaan edes kokeneimmilla partioilla. Palkkioksi irtoaa kuitenkin uusia aseita, varusteita ja triumpheja.

Kaikkiaan mukana on kokonainen uusi haarniska, neljä Legendary-asetta, ja uusi Seal kera Triumph-haasteiden. Kun sitten moiset on tehty, tulevat saataville Wanted ja uusi eksoottinen Bow nimeltä Hierarchy of Needs. Ja kukapa ei haluaisi näitä kokoelmiinsa? Sitähän minäkin.

Ole siis valmis ottamaan haaste vastaan, kun Spire of the Watcher Destiny 2:n linjoille saapuu.

Destiny 2: The Witch Queen

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä