Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: The Fall

Deus Ex: The Fall ei siedä jailbreikattuja laitteita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Deus Ex: The Falliin on rakennettu kerrassaan julma yllätys niille, jotka koittavat pelata sitä jailbreikatuilla iOS-laitteilla. Peli ei nimittäin anna pelaajan ampua, ja se on pakollista tutoriaalista selviämiseksi.

Redditistä lähtenyt kohu on sittemmin vahvistettu usealta taholta. On omalaatuista, että Square on päättänyt tällä tavoin ryhtyä "hyveellisyyden" portinvartijaksi, vaikka jailbreikkaus toki sallii iOS-laitteella pelattavan piratoituja pelejä.

Erityisen ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että App Storessa ei varoiteta tästä ylläristä millään tavalla, eikä jailbreikkaus edes ole laitonta USA:ssa tai monissa muissa maissa. Tilanne on siis hyvin hämärä jo lakitekniseltäkin kannalta.

Deus Ex: The Fall

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Deus Ex: The FallScore

Deus Ex: The Fall

ARVIO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Deus Ex: The Fall yllätti monet fanit ilmestymällä mobiilialustoille. Gillen otti selvää, kuinka sarjan tuorein osa toimii, kun konsolin puitteet jäävät taakse.

0
Deus Ex: The Fall nyt eurolla

Deus Ex: The Fall nyt eurolla

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Square Enix käy jouluisaksi tarjoamalla Deus Ex: The Fallin eurolla App Storessa. Kyseessä on verrattain hulvaton 85 prosentin alennus.

2
Nyt arviossa Deus Ex: The Fall

Nyt arviossa Deus Ex: The Fall

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Square yllätti pelaajat julkaisemalla seuraavan osan Deus Ex -sarjasta mobiilimuodossa puhelimille ja tableteille. Gillen selvitti kuinka tämä temppu onnistui.



Ladataan seuraavaa sisältöä