Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Devil's Third

Devil's Third uusille alustoille

Valhalla liittoutui korealaiskehittäjän kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valhalla Studios on ilmoittanut teknisestä yhteistyöstä korealaisen Doobic Game Studiosin kanssa. Studiot muodostavat myös uuden Valhalla & Doobic -yhtiön, jonka tarkoituksena on laajentaa Devil's Third -universumia tuomalla peli PC:lle ja tableteille.

Vuonna 2010 julkistettujen konsoliversioiden oli tarkoitus ilmestyä ensi vuonna THQ:n toimesta. THQ kuitenkin palautti oikeudet Valhallalle, ja julkaisuaika on nyt avoin. Konsoliversioita ei silti ole peruttu.

Sarjan laajentamisella uusille alustoille yritettäneen houkutella uutta julkaisijaa, joka toisi konsoliversiot kauppoihin.

Doobic tunnetaan ilmaisräiskintä Shadow Companysta. Valhalla puolestaan on entisen Ninja Gaiden -kehittäjä Tomonobu Itagakin perustama studio. Devil's Third on sen debyyttipeli.

Julkistustraileri vuodelta 2010:

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Devil's ThirdScore

Devil's Third

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tunti turpiin ja toinen ammuskellen. Teron arviossa Wii U:n uusi yksinoikeuspeli.

1
Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Nintendo on ilmoittanut tänään, että Wii U:n yksinoikeuspelin Devil's Thirdin moninpelit ovat pian historiaa. Yhtiö aikoo lopettaa moninpelipalvelimet vuoden lopussa ja...

0
Devil's Third

Devil's Third

ENNAKKO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tomonobu Itagakin ikuisuusprojektin julkaisu on jo aivan ovella.Ladataan seuraavaa sisältöä