LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Diablo III: Ultimate Evil Edition

      Diablo 3:n seuraava päivitys sisältää voimakkaan artefaktin

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Diablo 3:n päivittyminen versioon 2.3.0 ei näytä pelkästään keskittyvän bugien liiskaamiseen ja pelikokemuksen optimointiin, sillä sen myötä maailmaan ilmestyy todella voimakas artefakti. Pelin blogissa kerrotaan hieman uudesta esineestä nimeltään Kanai's Cube. Kyseessä on nimensä mukaisesti kuutio, joka täydentää hyvin alkuperäisen Horadric Cuben ominaisuuksia.

      Kanain kuution avulla legendaarisista esineistä voi napata talteen niiden sisältämiä ominaisuuksia, jotka voi sitten heittää omalle sankarilleen. Sen myötä osittain hyviä esineitä ei kannata paiskata suoraan sulatusuuniin. Niistä kannattaa napata ensin talteen se paras ominaisuus. Hahmonsa pystyy varustamaan maksimissaan kolmella tällaisella bonuksella, joista yksi voi olla peräisin aseista, toinen haarniskoista ja kolmas koruista. Ominaisuuksia voi tallentaa varastoon, josta niitä voi sitten tarpeen mukaan varustaa. Kuutio sallii myös legendaaristen esineiden takomisen uudelleen. Tosin tällöin on vaarana, että se menettää erikoisen statuksensa.

      Kanain kuutio on nimetty Kevin Kanai Griffithin mukaan, joka menehtyi harvinaiseen syöpään viime vuonna. Hän oli Blizzardin pitkäaikainen työntekijä.

      Diablo III: Ultimate Evil Edition

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      0
      Ei ristiinpelaamista Diablo III:lle

      Ei ristiinpelaamista Diablo III:lle

      UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

      Verkossa huhuiltiin hiljan siitä, että Diablo III : Ultimate Evil Edition tukisi lähitulevaisuudessa ristiinpelaamista. Valitettavasti oli liian aikaista juhlia. Game...



      Ladataan seuraavaa sisältöä