Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III

Diablo III:n myynnit rikkoivat 20 miljoonan rajan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision Blizzardin tuorein talousraportti paljastaa mairittelevia lukuja Diablo III:n myynneistä. Peli julkaistiin alun perin toukokuussa 2012 ja vaikka lanseerauksessa peli kompasteli, on pelin myyntisaldo noussut jo peräti 20 miljoonaan kappaleeseen. Tähän lukeutuu alkuperäisen PC-version lisäksi Diablo III: Reaper of Souls, konsoliversiot sekä digitaaliset kappaleet.

Myyntitilaston odotetaan muuttuvan entistäkin säteileväksi muutaman viikon päästä, kun Diablo III: The Ultimate Evil Edition ilmestyy. Tämä paketti sisältää Reaper of Soulsin ja saapuu myös Xbox Onelle sekä PS4:lle. Tämän lisäksi Blizzard on solminut lisenssisopimuksen kiinalaisen NetEasen kanssa, mikä avaa pelille pian myös valtavat uudet markkinat.

Diablo III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III (konsoliversio)Score

Diablo III (konsoliversio)

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Diablo on pysytellyt pitkään konsolipelaajien ulottumattomissa, mutta odotus kannatti. Diablo III:n konsolisovitus on nimittäin todella onnistunut.

Diablo IIIScore

Diablo III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

12 vuoden odotuksen jälkeen Diablo III on viimein täällä. Lue Matin jättiarvio paholaisen paluusta!Ladataan seuraavaa sisältöä