Suomi
Gamereactor
uutiset
Colin McRae: Dirt 2

Dirt 2 hyppää DirectX 11:n kelkkaan

Upeampi grafiikka, myöhäisempi julkaisu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on päättänyt lykätä Colin McRae: Dirt 2:n julkaisua PC:llä, jotta rallipeliin voitaisiin lisätä DirectX 11 -teknologian mahdollistamia graafisia jippoja. Uuden DirectX-version käyttöönotto siirtää Dirt 2:n PC-julkaisun joulukuulle. Muutokset eivät koske konsolipelaajia, jotka pääsevät ajamaan rallia alkuperäisen aikataulun mukaisesti jo syksyllä.

DirectX 11:n pitäisi tuottaa Dirt 2:een entistä realistisempia erikoistehosteita ja parantaa pelin suorituskykyä. Sen avulla esimerkiksi vesipinnoista, yleisön liikkeistä ja erilaisista varjoista saadaan aiempaa luonnollisempia.

DirectX 11 julkaistaan loppuvuodesta Windows 7:n mukana, mutta sen voi ladata päivityksenä myös vanhempaan Windows Vistaan. Uudesta teknologiasta saadaan kaikki irti vain sitä varten suunnitelluilla näytönohjaimilla, joista ensimmäiset ilmestynevät kauppoihin suunnilleen Seiskan aikoihin.

Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Colin McRae: Dirt 2Score

Colin McRae: Dirt 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti oppi, että raparalli voi olla hauskaa. Loistava ajotuntuma, hienot ympäristöt ja yleinen fiilis pitävät ratin äärellä vielä pitkään.

Dirt 2

Dirt 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti kokeili, miltä komeasti mallattujen kaarojen ja rouheasti pohjaan ropisevan soran yhdistelmä maistuu toisella kerralla.Ladataan seuraavaa sisältöä