Suomi
Gamereactor
uutiset
Disgaea 4: A Promise Unforgotten

Disgaea 4:ään poliittinen teema

Roolipeli irvailee ja tukee nettitoimintoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PlayStation 3:lle tuleva Disgaea 4 sisältää poliittisen teeman, joka kuvataan sarjalle ominaisen satiirin keinoin. Roolipelin tarina sijoittuu helvettiin ja käsittelee manalan vallankumousta.

Tarinan keskiössä on vampyyri ja vankilanjohtaja Valvatorez, joka saa vihiä helvettiä hallitsevasta korruptoituneesta hallituksesta. Yhdessä ihmissusi Phenlifin kanssa Valvatorez päättää ryhtyä toimeen.

Pelaajan tehtävänä on luoda oma helvetillinen poliitikko, jolla kampanjoida ja musertaa status quo.

Disgaea-sarjan huumori on edelleen mukana, ja poliitikkoina pelissä nähdään muun muassa zombeja, demoneita, maageja ja muita kiinnostavia persoonia.

Tarinaa valottaneen IGN:n mukaan Disgaea 4 sisältää myös edeltäjiensä kaltaisen pelimekaniikan, johon kuuluvat esimerkiksi ruudukkoon perustuvat, strategiset taistelut.

Uutuutena mukana on entistä laajempi nettituki, joskin yksityiskohdat siitä ovat vielä epäselvät. Joystiqin mukaan pelajaat voisivat "tunkeutua" kavereidensa peleihin.

Kehittäjä Nippon Ichi aikoo parantaa sarjan grafiikkaa tuntuvasti Disgaea 4:ssä. Käsin piirretyt taustat ja hahmot ovat aiempaa terävämpiä. Mukana on silti edelleen mahdollisuus käyttää alkuperäisiä grafiikoita.

Disgaea 4 ilmestyy Japanissa helmikuun 24. päivä. Pelin on vahvistettu tulevan myöhemmin myös Yhdysvaltoihin, mutta Euroopan osalta julkaisu on vielä auki.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä