Suomi
Gamereactor
uutiset
DJ Hero 2

DJ Hero 2 sai vahvistuksen

Musiikkipeli julkaistaan syksyllä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on vahvistanut, että DJ Hero 2 julkaistaan tänä syksynä. Jo pitkään huhuissa pyörinyt tiskijukkasimulaattori näkee päivänvalon PlayStation 3:lla, Xbox 360:lla ja Wiillä.

Peliin sisältyy yli 85 artistia, ja mukana ovat muun muassa The Chemical Brothers, Lady Gaga, Dr. Dre ja Metallica. Artistien musiikista on muovailtu yhteensä yli 70 ainutlaatuista remixiä.

Yksi remix on jo pelaajien kokeiltavissa, sillä alkuperäiseen DJ Heroon on viikon ajan ladattavissa ilmainen maistiainen, jossa Lady Gagan superhitti Just Dance yhdistyy Deadmau5:n Ghosts ‘N Stuffiin.

Pelin luvataan lisäävän ensimmäisestä osasta puuttunutta luomisenvapautta, jotta jokainen voisi lisätä oman sävynsä miksailuun. Mukana on myös uusi urakeskeinen Empire-pelitila, jossa noustaan keltanokasta viihdemoguliksi.

DJ Hero 2:een tulee lisäksi täysin uusia moninpelimuotoa. Joukossa on esimerkiksi DJ Battle, jossa kaksi virtuaali-DJ:tä kamppailevat erityisesti kamppailua varten luodussa pelitilassa. Laulutaitoiset voivat säestää tykitystä laulamalla tai räppäämällä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DJ Hero 2Score

DJ Hero 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Guitar Heron velipuoli palaa. DJ Hero 2 korjaa monia edeltäjänsä puutteita ja tuo tarjolle uuden, edellistäkin timanttisemman ääniraidan.Ladataan seuraavaa sisältöä