Suomi
Gamereactor
laitearviot

DJI Osmo Pocket 3 onnistuu oikein hyvin

DJI tarjoaa ehkä parhaimman tuotteensa tässä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

DJI:n tuotteet ovat ajan saatossa tehneet valokuvaajat alati tyytyväisemmiksi. Kuitenkin on tuntunut siltä, etteivät eri suunnitteluosastot puhu toistensa kanssa, jotta saataisiin aikaan se kaikin tavoin paras mahdollinen lopputulos.

HQ

Osmo Pocket 3 yhdistää toisiinsa Mobilen ja Actionin. Lisäksi yhdistettynä ovat ripustuslaitteisto ja erillinen GoPro'n kaltainen toiminnallinen kamera. Kun vielä on mahdollista laittaa mukaan hyviä lisälaitteita ja laatukin on kohdillaan, on tässä suosituksen arvoinen kamera.

Tausta-ajatus on kovin yksinkertainen. Pocket 3:n näytön kun laittaa vaaka-asennosta pystyyn, ripustuslaitteisto kalibroituu uudestaan, ja tässähän on 108 astetta 20 mm tai f/2.0-linssi, joka kuvaa jopa laadulla 4K ja 60 fps kuvasuhteella 16:9. Vakaa kuva on siis sama kuin Osmo Mobile 6:ssa, kun taas erillisellä kameralla kuvaaminen tarjoaa kaiken ilman tarvetta kiskoa puhelinta taskusta.

Kahden tuuman OLED-paneelin ohella mukana on tietenkin joystick, joka mahdollistaa itse tehdyn panoroinnin. Ulottuvuudet ovat -235 ja 58 astetta, -120 ja 70 astetta ja -45 ja 45 astetta. Lisäksi 1" CMOS-sensori mahdollistaa vakaan zoomin kaksinkertaisen optisesti kera runsaiden kuvavakaimien. Ohjelmisto tallentaa suoraan 512 GB microSD-kortille. Vaihtoehtoina ovat niin Countdown, Panorama, Hyperlapse kuin Motionlapse. Erillinen alhaisen valon tila lisää valoa tarvittaessa.

Suurin rajoitus on, ettei voi käyttää puhelinta, joka tarjoaa esimerkiksi 5x tai 10x optisen zoomin, tai vaihtaa 120 asteen ultra-wideen. Mutta toisaalta vastineeksi on luotettavuutta, ja jo pelkkä Osmo Pocket 3:n käynnistys ja kuvaamisen aloittaminen on hyvä kokemus.

Tämä on mainos:

Kyseessä on loistava tarjous siksi ensimmäiseksi DJI-tuotteeksi. Vaihtoehtoja kuvaamiselle ei ole liikaa, käyttö on helppo oppia ja kuvaamisen voi aloittaa välittömästi. Jos ostaa hieman isomman paketin, saa mukana DJI Micin. Käyttöön riittää kiinni laittaminen ja siinä se. Sertifikaattia vedenkestosta ei ole, joten käyttöä ei voi suositella sateessa. Ja kun ryhtyy lisäämään erilaisia lisälaitteita, kuten kestävämpää akkua, alkaa kokonaisuuden hinta nopeasti nousta.

DJI Osmo Pocket 3 on yksi parhaimmista paketeista, mitä DJI tarjoaa. Tässä on selvä askel parempaan.

DJI Osmo Pocket 3
DJI Osmo Pocket 3
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä