Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf on nyt pelattavissa alusta loppuun

Peli on ohittanut alpha-virstanpylvään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BioWare on julkaissut uuden blogiviestin, joka liittyy Dragon Age: Dreadwolfin kehitykseen. Tässä pitkässä artikkelissa meille kerrotaan pelin ohittaneen alpha-virstanpylväänsä, joka tarkoittaa, että sitä voidaan pelata alusta loppuun, "ensimmäisen tehtävän avauskohtauksista loppuun asti. Voimme nähdä, kuulla, tuntea ja soittaa kaikkea yhtenäisenä kokemuksena", kuten viesti korostaa.

Tämä ei tarkoita, että Dreadwolf olisi lähellä lopullista myyntiversiota. Kehitystiimin huomio voidaan nyt kääntää kokonaan visuaalisten ominaisuuksien kehittämiseen, peliominaisuuksien parantamiseen, etenemiselementtien arviointiin, tarinan ja tarinan toimivuuden varmistamiseen tarkoitetulla tavalla. Kaikki yhteisön jäsenet antavat palautetta kokemustensa perusteella.

Viesti korostaa, että Dreadwolfissa Minrathousin kaupunki on täysin tutkittavissa pelin sisällä, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat vihdoin vierailla tässä kuuluisassa paikassa.

Lopuksi viesti päättyy lyhyeen päivitykseen, jonka mukaan BioWare työskentelee edelleen seuraavan Mass Effect -pelin ja Star Wars: The Old Republicin seuraavan päivityksen parissa.

Dragon Age: Dreadwolf

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä