Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves lupaa hyvää jatkon osalta

D&D aloittaa nyt kunnolla myös valkokankaalla, ja tulevaisuus on valoisa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Dungeons & Dragons on vuosikymmenten saatossa tarjonnut eeppisen saagan jos toisenkin, ja osittain pelaajien itsensä ansiosta. Toisaalta markkinatilanne on sellainen, että odotukset tällaiselle sarjalle ovat aina katossa. Nyt saadaan Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, joka keskittyy vähemmän siihen isomman mitan tarinointiin, ja enemmän huumoriin.

Juoni on yksinkertainen. Mukana on toki runsaasti kummallisia paikannimiä, ihmisiä ja menneitä tapahtumia. Tarinassa ovat kuitenkin Chris Pinen Edgin ja Michelle Rodriguezin Holga kokoamassa yhteen joukkoa varastamaan tärkeää esinettä. Mukana on Hugh Grantin mahtava Forge, ja parhaana ehkä Edginin kadonnut tytär. Hauskuutta on siis tiedossa. Mukana ei ole lukuisia eri tarinalinjoja, joita tarvitsisi pitää mielessään. Honor Among Thieves haluaa pitää juonikuvionsa yksinkertaisina.

Mukana ovat myös René Jean-Page Xenk Yendarina ja Sophia Lillis Doricina. Justice Smith on Simon Aumar, ja kaikki hoitavat työnsä hyvin. Pääasiassa paino on komediallisissa havainnoissa ja sanailuissa. Honor Among Thieves on aidosti hauska elokuva. Mukana on ajoitus, taito ja luotu tilanne, jotka kaikki onnistuvat. Leffa on kuitenkin hieman liian pitkä pitääkseen yllä komediallista virettä loppuun saakka. Kaikki on kuitenkin huumorilla tehty, eikä selvästikään kaikkea oteta vakavasti. Lähestymistapa on hyvä lähdemateriaali huomioon ottaen.

Tämä on mainos:

Käsikirjoittajat John Francis Daily, Jonathan Goldstein ja Michael Gilio, jotka ovat hioneet tekstiä vuosikausia. Luova energia on kaikkialla nähtävissä, mikä yleensä puuttuu tällaisista elokuvista. Ainakaan elokuva ei ole kyyninen. Hieman liian pitkä se on, ja loppua kohti tapahtumat alkavat laahata. Nykyajan ikävä suuntaus on, etteivät isot elokuvat voi olla kestoltaan alle 130 minuuttia.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tarjoaa paljon mahtavia tehosteita, runsaasti faneille tuttuja viittauksia, mutta ennen kaikkea hyvää näyttelijäntyötä ja tehokkaan käsikirjoituksen. D&D ei välttämättä kasva mittavaksi elokuvasarjaksi, mutta ainakin heillä on tässä hyvä lähtökohta.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä