Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Jedi: Fallen Order

EA ja Respawn tekevät kolmea uutta Star Wars -peliä

Star Wars Jedi: Fallen Orderin jatko-osan lisäksi tulossa on ensimmäisen persoonan räiskintä ja strategiapeli.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Respawn Entertainment muistetaan peleistään Titanfall, Apex Legends ja Star Wars Jedi: Fallen Order. Tunnetusti heillä on työn alla jatko-osa Star Wars Jedi: Fallen Order II, mutta muutakin Star Warsia on tulossa.

EA, Lucasfilm ja Respawn ovat ilmoittaneet tekevänsä peräti kolme Star Wars -peliä. Pisimmällä kehityksessään on jo mainittu Star Wars Jedi: Fallen Order II, jota luotsaa taas kerran Stig Asmussen.

Toinen projekti on ensimmäisen persoonan räiskintä, jota kehittää uusi tiimi johdossaan Peter Hirschmann. Hänet muistetaan Medal of Honor: Above and Beyondin ohjaajana, ja hän on myös vuosien varrella ollut mukana useiden Star Wars -pelien tekemisessä.

Kolmas projekti on strategiapeli. Respawn toimii tuottajana, ja varsinaisen kehityksen tekee Bit Reactor. Tämän studion perustivat entiset Firaxis-kehittäjät etunenässään Greg Foerstch. Odotettavissa on siis vuoropohjaista strategiaa hieman X-Comin malliin.

Kaksi viimeksi mainittua projektia on vielä aikaisessa vaiheessa, mutta Star Wars Jedi: Fallen Order II on varmaankin esittelyssä viimeistään 4. toukokuuta.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä