Suomi
Gamereactor
uutiset
The Sims 3

EA rekisteröi Sims 4 -osoitteen

Ensimmäiset vihjeet neljännestä osasta?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huippusuosittu The Sims -sarja näyttää tähyävän jo kohti neljättä osaansa, sillä EA on rekisteröinyt nettiosoitteen thesims4.com. Rekisteritietojen mukaan osoite on rekisteröity heinäkuussa.

The Sims 3 ilmestyi PC:lle ja Macille viime kesänä ja on myynyt miljoonia kopioita. Peli kääntyy konsoleille vielä tänä syksynä.

EA:lla on työn alla myös uusi The Sims Medieval, joka heittää simit keskiaikaiseen miljööseen. Peli on enemmänkin spin-off kuin todellinen jatko-osa The Sims 3:lle.

Vaikka vihjeitä sarjan jatkumisesta ei voi pitää täysin yllättävinä, tuntuu aika seuraavalle osalle hieman varhaiselta. The Sims 2:n ja The Sims 3:n välillä oli viisi vuotta, minkä aikana kakkososaan julkaistiin useita suosittuja lisäosia.

Voikin olla, että EA on vain varannut nettisoitteen itselleen, eikä kaavaile The Sims 4:n julkaisua vielä lähivuosina.

Yhtiö ei ole kommentoinut tietoja.

The Sims 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Sims 3Score

The Sims 3

ARVIO. Kirjoittaja Milsa

Milsa tietää, mikä The Simsissä koukuttaa, ja pelisarjan veteraanina osaa kertoa mikä kolmososassa toimii ja mikä kaipaa hiomista.

The Sims 3 valtasi Suomen pelilistan

The Sims 3 valtasi Suomen pelilistan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Suomen myydyimpien pelien lista viikolla 30 näyttää sangen omalaatuiselta. The Sims 3 on nimittäin ponkaissut kuudennelta sijalta suoraan ykköseksi.Ladataan seuraavaa sisältöä