Suomi
Gamereactor
uutiset
Test Drive Unlimited 2

Eden Games aloitti työtaistelun

Atarin leikkaukset kismittävät

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ranskalainen pelinkehittäjä Eden Games, joka on tunnettu Alone in the Dark ja Test Drive Unlimited -peleistään aloitti tänään yhden päivän kestävän työnseisauksen protestina julkaisija Atarille. Yhden päivän minilakon taustalla ovat emoyhtiö Atarin kaavailemat leikkaukset, joiden seurauksena 51 Eden Gamesin 80 työntekijästä irtisanotaan. Eden Gamesin lausunnon mukaan suhteet Atariin ovat olleet heikot jo muutaman vuoden ajan. Viestintä ei ole pelannut ja Atari on jatkuvasti vaihtanut Edenin tärkeitä vastuuhenkilöitä hidastaen pelien kehitystä. Eden myös syyttää Atarin pomoja ahneudesta viime vuosien talouden laskusuhdanteen aikana.

Verkkosivusto Gamesindustri.biz raportoi, että Eden Games vaatimuksiin kuuluvat muun muassa paremmat irtisanomis- ja eläkekorvaukset leikkauksien alle jääville työntekijöille. Lakon päättämiselle edellytetään myös kestävää ja uskottavaa suunnitelmaa, jolla Eden Gamesin talous vakautettaisiin tulevaisuudessa. Eden Games pyrkii asiassa suoraan Atari-pomo Jim Wilsonin puheille, jotta työtaistelu saataisiin päätettyä.

Atari on aikaisemmin ilmoittanut, että helmikuussa ilmestyneelle Test Drive Unlimited 2:lle julkaistaan vielä uutta lisäsisältöä.

Test Drive Unlimited 2Test Drive Unlimited 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Massiiviajopeli Test Drive Unlimited saa jatkoa ja lisää Havaijin oheen Ibizan. Kimmo soluttautui eliitin autoyhteisöön koeajamaan ökypirssit.Ladataan seuraavaa sisältöä