Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta 2

Ei Bayonetta 3:a Platinumilta, mutta 3DS-versiota pohditaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Platinum Gamesin Hideki Kamiya on todennut 4 Gamersille, ettei hän usko Platinumin tekevän enää kolmatta Bayonetta-peliä. Kamiyan teoria on, että ensimmäisessä jatko-osassa hyödynnetään yleensä alkuperäisestä pelistä yli jääneet ideat, ja kolmas osa tehdään puhtaasti fanien pyynnöstä, vaikkei mitään ideoita olisikaan enää jäljellä.

Kamiya kertoi kuitenkin Siliconeralle, että hän haluaisi tehdä spin-offin Bayonettasta 3DS:lle. Pelin skaala olisi luonnollisesti pienempi, ja se voisi keskittyä Jeanneen historianopettajana. Kamiya haluaisi tehdä samanlaisen pienemmän 3DS-pelin myös Okamista.

Bayonetta 2 tulee Wii U:lle ensi vuonna.

Bayonetta 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Bayonetta 2 on viimein täällä. Pelko pois, kuunoita on keskuudessamme parempana kuin koskaan.

1
Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bayonetta 2 kera alkuperäisen Bayonettan on tulossa Nintendo Switchille helmikuussa 2018. Pelit ovat myös yhteensopivia Nintendon amiibo-lelujen kanssa. Nintendo on nyt...Ladataan seuraavaa sisältöä