Suomi
Gamereactor
uutiset
NHL 10

Ekat NHL 10 -kuvat

Tänä vuonna pelataan kovaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on julkistanut ensimmäiset tiedot uudesta NHL-pelistä. NHL 10 taklaa rajusti ja tappelee entistä tiukemmin. Peliin on lisätty pelaajan silmistä kuvattu tappelu, joten poliisien kanssa pääsee nujakoimaan entistä intensiivisemmin. Jos haastaa vastustajan taitopelaajan pystypainiin, hyppää taiturin tilalle kovaluisempi korsto, joten kannattaa olla tarkkana, kenelle uhittelee.

Kiekkoa voi tänä vuonna suojata paremmin laidan vieressä, ja tiukan paikan tullen limpun voi potkaista kaverille uudella jalkasyötöllä. Vastustajan pakkeja kannattaa prässätä tiukasti, sillä väsyneet pelaajat saattavat sählätä heille syötetyn kiekon kanssa kohtalokkaasti. Tänä vuonna vihellyksen jälkeen voi tehdä muutakin kuin huitoa vastustajia, ja nyt myös tuomarit ovat hereillä. Jarkko Ruudun fanit voivat ottaa idolistaan mallia ja aiheuttaa hämminkiä pikku jekuilla pelin tauottua.

NHL 10 sisältää 200 pelillistä uudistusta, jotka tekevät virtuaalilätkästä yhä enemmän taitolajin. Irtokiekkoja voi nyt lämätä one-timereilla, laukaukset lähtevät myös polviltaan, ja ilmassa olevia kiekkoja voi yrittää huitoa maaliin. Uusi syöttömekaniikka mahdollistaa entistä tarkemman voiman ja suunnan määrittämisen, joten vapaana olevalle kaverille voi syöttää laidan kautta tai tyhjään tilaan.

Uudistukset kuulostavat lupaavalta, mutta todellinen tuomio tehdään syyskuussa 2009, kun NHL 10 julkaistaan Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Gamereactorin ennakko on luvassa heti, kun saamme pelattavan koodin käsiimme.

NHL 10
NHL 10
NHL 10
NHL 10

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
NHL 10Score

NHL 10

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

NHL 10 ei ihan yllä täydellisyyteen, mutta kauttaaltaan paranneltu pelattavuus ja tervetulleet uudistukset tekevät entuudestaan erinomaisesta jäkiksestä vielä parempaa.

0
Suuri NHL-historiikki

Suuri NHL-historiikki

ARTIKKELI. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Vuodesta toiseen Suomen pelimyyntilistojen kärkeä miehittävä NHL-pelisarja on ansainnut vuosien varrella paikkansa kiekkohullun kansan sydämessä. Lukuisia pelialan palkintoja pokanneet pelit ovat jollain tavalla tuttuja kaikille pelaajille, ja vuosittainen Änäri kuuluukin monien pelaajien odotuslistan kärkeen vuosi toisensa jälkeen. Vuonna 1991 ensiesiintymisensä Sega Mega Drive -konsolilla tehnyt...Ladataan seuraavaa sisältöä