Suomi
Gamereactor
lifestyle

Electric ID. GTI kiusoittelee jännittävää sähköautojen kuuman viistoperän tulevaisuutta

Konseptiauto antaa välähdyksen siitä, miltä sen urheilulliset sähköautot voisivat näyttää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Volkswagen on yksi omistautuneimmista autonvalmistajista sähköautojen tilan suhteen. Autotitaani on luvannut olla Euroopan suurin sähköautojen valmistaja vuoteen 2027 mennessä 11 täysin uudella sähköautolla, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi Volkswagen on nyt nostanut verhon ID. GTI Concept-autolle, joka kiusaa, miltä urheilullinen sähköautojen tulevaisuus voisi näyttää.

Auton sanotaan olevan urheilullinen versio ID.7: stä, ja tuotantoversion on määrä perustua Volkswagenin modulaariseen sähkökäyttöalustaan, ja sen on tarkoitus debytoida teillä vuonna 2027.

ID. GTI:stä puhuessaan Volkswagenin pääjohtaja Thomas Schäfer on todennut: "ID. GTI-konseptiauton myötä viemme GTI:n DNA:n sähköiseen aikakauteen. Se on edelleen urheilullinen, ikoninen, teknisesti edistyksellinen ja helposti lähestyttävä, mutta nyt sillä on uusi tulkinta huomisen maailmaa varten: sähköinen, täysin verkottunut ja erittäin tunnepitoinen. Tässä ajamisen ilo ja kestävyys sopivat täydellisesti yhteen. Tämä tarkoittaa, että GTI:llä on tulevaisuus - brändillemme ja faneillemme. Volkswagenin urheiluauto sähköiselle aikakaudelle, joka sopii jokapäiväiseen ajamiseen: 100-prosenttisesti sähköinen - 100-prosenttinen tunne."

Volkswagen on myös luvannut valmistaa Euroopassa vain sähköautoja vuoteen 2033 mennessä, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi se aikoo nojata edelleen nykyisen mallistonsa hybridisointiin.

Tämä on mainos:
Electric ID. GTI kiusoittelee jännittävää sähköautojen kuuman viistoperän tulevaisuutta
Volkswagen


Ladataan seuraavaa sisältöä