Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Elemental

Elemental on tehnyt merkittävän nousun lipputuloissa

Pixarin uusin elokuva on nyt ansainnut yli 300 miljoonaa dollaria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuten viimeisimmät lipputulot osoittavat, Elemental on tehnyt merkittävän paluun, sillä se on ansainnut yli 310 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisilla lipputuloilla, kertoo Box Office Mojo.

Kun Elemental julkaistiin ensimmäisen kerran, se oli huonoin avaus Pixarin lipputulojen historiassa, mutta nyt se on Disneyn suurin animaatiohitti pandemian alun jälkeen ohitettuaan Lightyearin ja Encanton.

Viidennellä viikollaan Elemental ansaitsi melkein yhtä paljon kuin ensimmäisenä viikonloppuna ja julkaisu osoitti myös suurta pysyvyyttä. Sekin auttaa asiaa, että Elemental näyttää olevan sekä johtava että myös perheystävällinen elokuva tällä hetkellä, eikä mikään uhkaa pudottaa sitä johtopaikaltaan. Tällaisen paluun näkeminen on kuitenkin merkittävä saavutus sinänsä.

Oletko jo nähnyt Elementalin?

Elemental

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä