Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us (HBO Max)

Ellien isä saattaa olla elossa HBO Maxin TV-sarjassa The Last of Us

Isää ei millään tavalla näytetä tai noteerata sen enempää peleissä kuin televisiossakaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

HBO Maxin sarja The Last of Us on saatu päätökseen ensimmäisen kautensa osalta, ja aivan kuten peleissäkin, Ellien isästä ei ole mitään tietoa. Naughty Dogin Neil Druckmann on paljastanut, että Eliellä on kuin onkin isä, ja saattaapa olla vielä hengissäkin jossain päin maailmaa.

Druckmannin mukaan olemassa on materiaalia Ellien vanhemmista yhdessä. Teksti tehtiin silloin, kun Druckmann suunnitteli esiosapeliä ja/tai animaatiolyhytelokuvaa Ellien taustasta.

"There was some stuff written for the mom and dad when we were talking to this other game studio to potentially do a whole Anna game... I'm reluctant to say anything about it, because as I've now found out several times, stories that I think are failures and will never see the light of day, sometimes see the light of day."

The Last of Us (HBO Max)

Kiitokset, Variety

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä