Suomi
Gamereactor
uutiset
Aquaman and the Lost Kingdom

Elon Musk lähetti vihaisen kirjeen Warner Brosille vaatien Amber Heardille osuutta elokuvassa Aquaman and the Lost Kingdom

Silloisen tyttöystävän uraa halusi edistää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aquaman and the Lost Kingdom saapuu katsottavaksi joulun alla 2023. Leffa on ollut melkoinen murheenkryyni ongelmineen ja lykkäyksineen kaikkineen. Nyt elokuvaa pidetään pinnalla laskemalla maailmalle kaikenlaisia tuotannon aikana ilmenneitä tempauksia ja huhuiluja. Vanity Fairin saamien tietojen mukaan miljardööri Elon Muskia olisi kiittäminen siitä, että hänen silloisella tyttöystävällään Amber Heardilla on ylipäänsä jonkinlainen rooli elokuvassa.

Heardin osuuden poistamista pohdittiin jo ennen Johnny Deppin kanssa alkanutta oikeusjupakkaa. Syynä olisi ollut se, etteivät kemiat vain kohdanneet Jason Momoan ja Amber Heardin kesken. Lopulta Warner Bros. päätti pitää Heardin paikoillaan, mikä oli monelle yllätys.

Syynä oli huhujen mukaan se, että Musk uhkasi tuotantoyhtiötä oikeustoimilla, ja lähetti vihaisen kirjeen Warner Brosille vaatien Heardin mukanaoloa Aquamanin jatko-osassa.

Aquaman and the Lost Kingdom

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä