Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2

Ennakkotilaukset Destiny 2:n Gjallarhornin Nerf-versioon aukeavat ensi viikolla

Sinun täytyy kuitenkin ansaita ase pelissä, jotta voisit ostaa Nerf-version.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vähän aikaa sitten, 30-vuotisjuhlapaketin saapuessa Destiny 2:een, Bungie paljasti, että se on tehnyt yhteistyötä Nerfin kanssa luodakseen fyysisen version kuuluisasta Gjallarhorn-raketinheittimestä, joka ampuu muhkeita Nerf-nuolia ihmisiä kohti.

Tuolloin kerrottiin, että tuote julkaistaan ​​joskus tämän vuoden puolella. Osto-oikeuden saadakseen pelaajien on hankittava pelin sisäinen Gjallarhorn, jotta he voivat ennakkotilata Nerf-version Bungie Rewards -osion kautta, Bungie Storesta. Yksityiskohtaisen blogikirjoituksen julkaisun jälkeen meillä on ajatus siitä, milloin Nerf Gjallarhorn julkaistaan ​​ja milloin sellaisen voi tilata.

Ennakkotilausten vastaanotto alkaa melko pian, sillä Gjallarhorn saapuu tilattavaksi 7.7.2022, eli ensi viikolla. On huomattava, että kyseessä on lyhyt ennakkotilausjakso, jolloin tuote on saatavilla, ja kaikki jäljellä olevat kappaleet on kaupattu, kun myynti-ikkuna on sulkeutunut määrittelemättömänä päivänä.

Mitä tulee Gjallarhornin toimitukseen, niin tarkkaa toimituspäivämäärää ei ole mainittu. Huomautus blogiviestissä kuitenkin varoittaa, että toimituksen saatavuus saattaa olla rajoitettua kaikille Pohjois-Amerikan, Euroopan unionin, Australian ja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella.

Destiny 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.Ladataan seuraavaa sisältöä