Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ensimmäinen tuotanto Cybertruck on valmistunut, toimitukset luvataan myöhemmin tänä vuonna

Vuonna 2019 tapahtuneen ilmoituksensa jälkeen kuorma-auto on melkein valmis lähtemään kaduille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epäilemättä Tesla Cybertruck ilmoitus on päivä, jonka Elon Musk haluaisi mulliganin ohi. Auton kuulutus oli melkoinen katastrofi, kun esittelyn aikana auton särkymättömät ikkunat särkyivät törmäyksessä. Tämä takaisku ei kuitenkaan ole pysähtynyt Tesla, sillä neljän vuoden jälkeen Cybertruck on melkein täällä.

Kuten neljännesvuosittaisessa taloudellisessa raportissa todetaan, Tesla vahvistaa, että Cybertruck-toimitukset alkavat heti myöhemmin tänä vuonna.

Tämän lisäksi Tesla on nyt jakanut ensimmäisen katsauksen kuorma-auton tuotantoversioon, joka on vihdoin poistunut Giga Texas-tehdaslinjalta.

Tämä on mainos:

Ei ole sanaa siitä, milloin Cybertruck tarkalleen julkaistaan, mutta epäilemättä tämä tarkoittaa, että näet ajoneuvot teillä suhteellisen pian.

Ensimmäinen tuotanto Cybertruck on valmistunut, toimitukset luvataan myöhemmin tänä vuonna
Tesla


Ladataan seuraavaa sisältöä