Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 10

Ensimmäiset FIFA 10 -tiedot

Kolmetoista faktaa tämän vuoden versiosta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on paljastanut ensimmäiset tiedot syksyllä julkaistavasta FIFA 10 -jalkapallopelistä. Alla on kolmetoista osa-aluetta, joita on parannettu tämänvuotiseen versioon. Tässä vaiheessa peli kuulostaa lupaavalta, sillä monia viime vuoden pelin heikkouksia on parannettu. Tarkkaa tietoa saadaan luonnollisesti vasta, kun saamme koodin käsiimme.

*360 asteen kuljetus - Tällä kertaa pelaajat voivat liikkua täysin vapaasti sen sijaan, että liikkeellä olisi kahdeksan pääsuuntaa. Puolustajien välistä pääsee puikkelehtimaan entistä tarkemmin.

*Kuljetus helpompaa - Taitavat pelaajat ovat tänä vuonna entistäkin vikkelämpiä. Uusi animaatioteknologia mahdollistaa entistä nopeammat suunnanmuutokset.

*Fyysistä peliä - Pallon voi kuljetuksessa potkaista entistä enemmän juoksulinjan sivuun, ja uusi tömäyksentunnistus mahdollistaa tiukemmat taistelut pallosta.

*Pelaajat paremmin hereillä - Pelaajien tekoälyä on kehitetty, ja tänä vuonna myös tekoälypelaajat seuraavat entistä paremmin kenttätapahtumia.

*Haltuunotto fiksumpaa - Pelaajat osaavat analysoida entistä paremmin, mistä kohtaa pallo on helpointa ottaa haltuun. Ilmapallot päätyvät nyt kentän pintaan entistä nopeammin ja helpommin.

*Parempaa sijoittumista - Puolustajat osaavat lukea peliä ja paikata kavereiden mokia entistä paremmin. Hyökkäyksessä pelaajat etsivät tyhjää tilaa fiksummin ja välttävät paitsioon ajautumista kaartamalla juoksulinjojaan. Erilaisia toimintamalleja on myös enemmän.

*Tarkempaa syöttelyä - Pelaajat analysoivat vastustajan kenttämuodostelmaa tarkemmin ja syöttävät paikkoihin, joissa oman joukkueen pelaajille jää enemmän aikaa toimia.

*Aidontuntuisia laukauksia - Laukaisumalliin tehdyt muutokset tarjoavat laajemman laukausarsenaalin, joka johtaa monipuolisempiin maaleihin.

*Enemmän puolustusvaihtoehtoja - Liukutaklausta on kehitetty niin, että taitavammat puolustajat osaavat liukua pallon pois hyökkääjän ohi rikkomatta. Putseja on myös kehitetty, joten pallosta taistelu on pakeille helpompaa. Pakit osaavat myös liukua keskitysten eteen tai potkaista pallon pois vaaravyöhykkeeltä polkupyöräpotkulla.

*Fiksummat veskarit - Maalivahtien älykkyys on kehittynyt etenkin vapaana olevien pallojen luokse syöksymisen suhteen. Uusi animaatiomalli mahdollistaa realistisemman sijoittumisen ja liikkeen, joten maalipaikkojen pitäisi tänä vuonna olla entistä monipuolisempia.

*Aidompaa managerointia - Yli 50 parannusta kehittää manageritilaa entistä realistisempaan suuntaan. Pelien lopputulokset riippuvat nyt joukkueiden ja pelaajien vahvuuksista ja heikkouksista. Siirtojen logiikkaa on monipuolistettu, ja tällä kertaa myös joukkueen maine merkkaa. Pelaajat kehittyvät entistä todenmukaisemmin iästä ja ympäristöstä riippuen.

*Tauotonta peliä - Nopeat vapaapotkut pitävät pelin tempon tiukempana.

*Uusi harjoitusareena - Treenaa ennen otteluita täysin uudessa harjoittelutilassa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
FIFA 10Score

FIFA 10

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

EA näyttää, miten erinomaisesta pelistä voi saada vielä paremman. FIFA 10 on hyvin lähellä täydellistä futispeliä ja hallitsee suvereenisti virtuaalijalisten kenttää.Ladataan seuraavaa sisältöä