Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row IV

Enter the Dominatrix iskee Saints Row IV:ään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Volition kaavaili aikanaan Enter the Dominatrixiksi kutsuttua lisäriä Saints Row: The Thirdiin, mutta sitten suunnitelmat muuttuivat perustavanlaatuisesti.

Ensin puhuttiin, että tästä laajennuksesta tulee kokonaan oma pelinsä Saints Row IV:n muodossa, mutta sitten tämä sukeutuikin omaksi, erilliseksi projektikseen. Nyt ympyrä tavallaan sulkeutuu, koska Enter the Dominatrix julkaistaan lisäriksi Saints Row IV:ään.

Dominatrix-tarina on vaihtoehtoinen versio Zin-invaasioon. Zinyak vangitsee Saintsit virtuaalimaailmaan, jota pyörittää Dominatrixin nimellä kulkeva hullu tekoäly. Saintsien täytyy taistella tämän "gimpien ja seksityöläisten armeijaa" vastaan päästäkseen simulaatiosta ulos. Lisärin luvataan sisältävän myös tuttuja fanisuosikkeja aiemmilta päiviltä.

Volition siis jatkaa edelleen valitsemallaan polulla ja tarjoaa parhaalla mahdollisella maulla suunniteltua interaktiivista viihdettä.

Saints Row IV
Saints Row IVSaints Row IV
Saints Row IVSaints Row IVSaints Row IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Saintseissa noustaan Amöriikan yhdysvaltain presidentiksi. Vallan ja vastuun myötä tulee myös kokonaan uuden mittaluokan ongelmia.

4
Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Volition hellii Saints Row IV:n pelaajia nyt kaikkien aikojen historiallisesti tarkimmalla lisärillä, joka vie Saintsit kivikauteen.Ladataan seuraavaa sisältöä