Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Fortnite

Epic Games ja Xbox lahjoittavat kaikki Fortniten tuotot Ukrainan auttamiseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Games ilmoitti melkoisesta peliliikkeestä. Kaikki Fortniten tuotot lahjoitetaan Ukrainan avuksi. Venäjä aloitti täysimittaisen sodan hyökkäämällä Ukrainaan vajaa kuukausi sitten. Varainkeruu päättyy 3. huhtikuuta. Jos siis on pohtinut mikromaksuihin panostamista Fortnitessa, nyt on aika se tehdä.

Epic Games paljasti senkin, että Xbox liittyy mukaan menoon . Näin ollen kaikki Fortniteen Epic Games Storessa ja Xboxilla käytetyt maksut menevät Ukrainalle. Forbes olettaa lukeman nousevan "kymmeniin miljooniin dollareihin".

Raha menee tarkemmin sanottuna muun muassa organisaatioille Direct Relief, Unicef, United Nations World Food Programme, UNHCR, UN Refugee Agency ja niin edelleen.

Nintendon ja Sonyn Fortnite-puodeissa tehdyt ostokset auttavat nekin Ukrainaa, mutta Nintendo ja Sony ottavat välistä sen perinteisen normaalin osuutensa.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä