Suomi
Gamereactor
lifestyle

Extreme E viimeistelee uudelleenbrändäyksen vetykäyttöiseksi Extreme H:ksi

Sähkökäyttöinen kilpa-ajo oli niin viime vuonna, että tulevaisuus on vedyn ympärillä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Extreme E oli kilpa-ajosarja, jossa nähtiin erilaisia sähkökäyttöisiä autoja, joiden tehtävänä oli valloittaa joitakin maailman ankarimmista maastoista ja ympäristöistä. Vaikka tämä houkutteli monia katsojia ja moottoriurheilufanaatikkoja teknologisella edistysaskeleellaan ja kovalla kilpailullaan, tämä ei ole ollut tarpeeksi innovaatio rauhoittamaan Extreme luojaa, koska moottoriurheilusarja on nyt päättänyt brändätä uudelleen Extreme H.

H tarkoittaa vetyä ja merkitsee uutta teho- ja tankkauslähestymistapaa, jossa sähkö vaihdetaan vetyyn polttoaineena. Tätä tutkitaan ensin äskettäin julkistetulla Pioneer 25 -ajoneuvolla, joka on ensimmäinen koskaan valmistettu vetykäyttöinen kilpa-auto.

Meille kerrotaan, että Pioneer 25 sisältää 75 kW: n vetypolttokennon, joka korvaa akun ensisijaisena energialähteenä. Tämän ansiosta auto voi potkaista ulos yli 550 hv: n huipputehon, samalla kun se pystyy siirtymään 0-100 km/h 4.5 sekunnissa.

Extreme H alkaa ensi vuonna, kun ensimmäinen toimintakausi alkaa Saudi-Arabiassa sijaitsevalla tapahtumalla. Meille kerrotaan, että tätä seuraa Euroopan osakilpailu, joka vie toimet Isoon-Britanniaan, Saksaan ja Italiaan, ennen kuin suuntaa Atlantin yli päättämään kauden Yhdysvalloissa. Tarkkoja päivämääriä ja paikkoja ei ole vielä vahvistettu.

Tämä on mainos:
Extreme E viimeistelee uudelleenbrändäyksen vetykäyttöiseksi Extreme H:ksi
Extreme H


Ladataan seuraavaa sisältöä